tisdag 11 augusti 2009

Min älskade vovva!!!!!


Här en välkommen-skylt som jag målat i sommar

Jag målar även en del tavlor (främst i acryl).....Finns en chans om det är ngn som vill ha sitt djur avmålat att jag kan hinna med. Här är det Moonan som är förevigad på en ganska stor tavla.Tisdag
(Överst på bilden är det Figo Frigolit som övar hopp - sitt)I söndags var det träning på klubben.
Vi började med platsliggning där jag går o gömmer mig - och den gick perfekt.
Efter det så var det sittande i grupp.... Moony satt hur länge som helst utan problem..... Men precis innan momentet slut - så blev hon nog tveksam och la sig. Men det går bättre o bättre.
Sen körde vi "rutan" med sågspån som markering mellan konerna. Bra tempo ut (men Björn kommenterade att jag inte var snabb nog med att säga till henne att ställa sig)....så i nästa försök - var jag snabbare och det blev bara helt perfekt. Sågspånet bryr hon sig överhuvudtaget inte om. Vi körde utan leksak också - och det gick lika bra. Rutan börjar sitta bättre o bättre. Nu får vi länga på avståndet och fortsätta traggla tills vi kan den i sömne.
Inkallning med ställande... Jag gick tillbaka till min taktik... kasta bollen när hon står.


Fick också lite tips av Björn här på att ställa henne nära mig (detta övade vi på igår kväll också) och 2 ggr som vi körde det så satt det bara helt perfekt.
Ville även testa om Moony bryr sig om att där sitter någon bakom henne när vi ska köra fjärren. Men inte brydde hon sig....(om det var för att hon var helt slut - det vet jag inte). Men det gör ju inget....förutom att hon halvsatt när hon skulle sätta sig. Tack för hjälpen!!!
Ikväll är det träning igen....
Synes vänner!!!