onsdag 6 oktober 2010

Nu blev det kvällen!!!

Idag träffades Björn o jag för en träning i F-bo.
Björn hade hunnit hämta sin FINA nya väst - där Clara är förevigad/broderad av en duktig tjej i Vellinge. http://www.bellbrody.se/.
Bilden har jag lyckats rita och jag är faktiskt riktigt stolt över den.

Vi började med att värma upp var och en - sen hjälpte jag Björn med rutan. Tydligen var där en riktigt goa dofter i gräset - men allt gick till slut.
Efter detta blev det fria följet för mig o Moony. Allt gick riktigt bra.. hon släppte inte kontakten alls. Det vi behöver öva mer på är helt klart stegförflyttningar till höger och bakåt...Vänster funkar mycket bättre.
Jag körde rutan sen - innan mörkret föll helt över oss. Skickade till konen och där ställde jag Moonan...för att gå en bit bort mot rutan på avständ från Moony och skickade där till rutan... full fart och rakt in i mitten där jag la henne... Sprang dit för bus och sen körde vi resten av momentet... Ett litet dk för att hon skulle komma "fot" i inkallningen.. men annars väldans bra.
Passade på att köra platsliggning med Magnus grupp här emellan.
Hundar låg väldigt långt ifrån där vi gick o gömde oss och Moony gav ifrån sig ett litet prat för att hennes matte verkade promenera iväg för långt bort. Shit! Inte bra med en hund som är så mattefixerad ibland.
Hopp apport... gick bra idag (efter lite ryck i Moonan rumpa - så vi började om).
Full fart ut med hopp över hinder - trots att apportbocken hamnade snett till höger...och ett dk hopp in.... Men allt very nice.
Sättande under gång övade vi med. Hmmm... att det ska vara så svårt!!!
Sen var det dags för fjärr:
Björn satte ut hjälpkoner med 5 m mellanrum för att jag skulle veta ung. var jag står vid de olika dirrigeringarna. Idag var hon inte alls så störd av Björnen som stod bakom. Gick faktiskt riktigt hyfsat även om det ser ut som att jag ska ramla åt höger.
Undrar om mössan var för tung???
Här sitt vid fjärr

Här stå vid fjärren

Ha det bra så ses vi snart igen hundvänner!