tisdag 17 augusti 2010

Träning i träsket!

Moonan i rutan ikväll!!!


Tisdagkväll i Falsterbo!

Efter en hel dags regnande "helt sjukt" så blev det faktiskt uppehåll och helt OK väder, så vi åkte ner för att träna i F-bo med Magnus-gruppen.

Började med platsliggning efter att ha rott ut på planen....
Hon låg som ett ljus - sa inget när jag gick ifrån heller... Goody goody

Efter det sittande i grupp...
Vågade inte lämna då hon har lagt sig ner några gånger i slutet av momentet.
Men hon satt fint hela tiden.

Sen gick Björn o jag ner till ännu en träskmark och körde igenom några av våra moment.

Började med fria följet då vi skulle filma varandra idag - för att se hur vi håller våra "gamnackar". Höger om halt så klart redan med detsamma... och den gick inte bra. Men där blev ett par stycken till och de var hyfsade. Några sneda sitt fick vi - men bra kontakt i övrigt. Stegförflyttningar... inte klara med det än. Bättre idag, men hon vill gärna ha ändan i marken så fort man stannar in. Inte så konstigt - det har man ju tragglat i alla år. När man stannar så ska man sitta ner och det FORT. Så vi kämpar på.

Efter det körde jag en ruta på 25 m håll. Full rulle och där låg den rosa F-M. Kanon!! Körde den från andra hållet också.... och där var det tjockt med vatten där hon skulle sitta ner innan rutan. Men hon satte sig mitt i pölen och sen full rulle till rutan. No coments... Finfint!

Sättande under gång... första gångerna segt o osäkert. jag hade nog för pipig röst också. Tänker säga mitt vanliga "sitt" och bara tjata på. Sista gången blev vi filmade och det såg riktigt bra ut.

Inkallning med ställande. Jag är för sen när det gäller att säga stå. Måste öva med mig själv.
Där var ju ingen plats kvar att lägga henne på sen. Ställde henne och körde resten med ligg och det var riktigt tjusigt. MEN!! Björn sa åt mig att jag ska skippa dubbelkommandot med hand nu....och det ska jag. ABSELUT!!! öva på.

Packade ihop och gick bort mot hindret... där jag körde en hopp apport. Jag satte henne för nära hindret första gången, för hon hinner inte bromsa och sätta sig hos mig med den farten hon har in. Så andra gången satte jag henne längre ifrån och då var även ingången bra.

Bilder kommer imorgon troligtvis... Måste skaffa mig en egen kamera och inte terra Björn med att skicka till mig var gång....

Natti natti på er denna regniga men BRA träningskväll!

Nina o Moony